Cupa Romaniei Judeteana

Mihaesti Pietrari

S-au disputat primele meciuri oficiale de fotbal organizate de către AJF Vâlcea, acestea fiind programate în cadrul optimilor de finală ale Cupei României. Cele mai multe partide au fost spectaculoase, marcându-se de la 4 goluri în sus. La Galicea, Topologul a fost pe punctul de a produce surpriza, dar nu a reuşit să elimine pe Voinţa Orleşti, iar la Mihăeşti gazdele au trecut de Minerul Ocnele Mari cu un gol înscris în ultimul minut de joc.

 

Revenind la meciul de la Galicea, să spunem că, potrivit unui corespondent al site-ului nostru, Topologul a condus cu 2-0, dar s-a văzut egalată, oaspeţii impunâncu-se în prelungiri cu 5-2.

La Mihăeşti, în primul sfert de oră s-au marcat patru goluri: de fiecare dată după ce AS Mihăeşti dădea gol, oaspeţii scoteau câte un penalty şi egalau. A fost 2-2 până în ultimul minut de joc şi, când toţi se pregăteau de prelungiri, AS Mihăeşti şi-a adjudecat victoria: 3-2.

Iată rezultatele complete:

Topologul Galicea - Voinţa Orleşti 2-5

AS Mihăeşti - Minerul Ocnele Mari 3-2

AS Băile Olăneşti - Cozia Călimăneşti 1-3

Păstorul Vaideeni - Posada Perişani 2-7

Foresta Malaia - FCC 2012 Rm. Vâlcea 1-3

AS Bărbăteşti - CS Şirineasa 3-5

Flacăra Horezu - FC Băbeni 4-0

Unirea Tomşani - Viitorul Dăeşti 2-4.

Echipele învingătoare s-au calificat în sferturile de finală ale competiţiei.

Cele mai citite

Anunturi Gratuite AdMart.ro

Ribon si rola ptr. Transcan / Euroscan / Thermo ki
Ribon si rola ptr. Transcan / Euroscan / Thermo king /Cargo-Print / Carrier Transicold / Termogr
Mai mult...
Inchiriere stivuitoare 14-12-2017 18:19
Inchiriere stivuitoare
Inchiriem stivuitoare de 5 si de 7 tone.5 tone este pe gaz cu cauciucuri pline, poate merge doar pe
Mai mult...
Stivuitor motostivuitor 5 tone
Marca HysterSarcina 5 toneFunctionare pe gaz.Se poate lucra si afara cu el, si inauntruinaltimea de
Mai mult...
FORD MONDEO 14-12-2017 17:35
FORD MONDEO
VAND FORD MONDEO,AN 2007,2.0TDCI,140CP,6+1,PROPIETAR,PRET NEGOCIABIL
Mai mult...
Spalator inox o cuva masa de lucru dus prespalare
Spalator inox o cuva si masa de lucru, Dim.1200x700x850 mm; Vezi Cod Site SZ712L; Pret Horeca = 310
Mai mult...

Parteneri

logo1Producator ceaiuri - Stef-Mar

Stiri ValceaLibera.ro

USR-ul aduce o senatoare din Constanţa ca să discute despre problemele de la Vâlcea!
Politica făcută haotic, după principiul aflatului în treabă, a devenit practică la partidele de dreapta, capitaliste, din România. USR este un exemplu, iar ceea ce pregătesc useriştii vâlceni nu ar merita atenţie dacă n-ar friza ridicolul. Concret, USR Vâlcea a invitat o senatoare din Constanţa pentru a discuta despre... problemele judeţului Vâlcea!
Mai mult...
Parlamentarii opoziţiei ignoră acţiunile prefectului de Vâlcea
La inițiativa domnilor Florian Marin, prefectul județului Vâlcea și Constantin Rădulescu, președinte al Consiliului Județean Vâlcea, a avut loc în ziua de joi, 7 septembrie 2017, o întâlnire de lucru cu parlamentarii vâlceni, în cadrul căreia au fost puse în discuție o serie de propuneri de modificare a legislației, astfel încât să fie armonizată cu realitatea socio-economică a județului.
Mai mult...
Două zile va fi blocată itrarea cu auto în Piaţa Centrală, dinspre Romarta
Zona din faţa fostului sediul al Băncii Naţionale în Rm. Vâlcea - acum Serviciul de Evidenţă a Populaţiei - va fi blocată în zilele de 6 şi 7 septembrie 2017 pentru efectuarea lucrărilor de intrare în parcarea subterană din centrul oraşului, precum şi a trotoarelor aferente fostei străzi Cozia.
Mai mult...
Primarul Mircia Gutău le mulţumeşte vâlcenilor prezenţi la Zilele Imnului
La 169 de când, pe locul actualului Parc Zăvoi, râmnicenii intonau, pentru prima dată într-un cadru oficial, Imnului ”Deşteaptă-te, române!”, strămoşii lor, locuitorii de astăzi ai municipiului, au marcat cum se cuvine acest eveniment de anvergură naţională, dovedind, încă o dată, că ştiu să aprecieze istoria bogată a comunităţii lor şi să se bucure de moştenirea lăsată. Au fost trei zile minunate de sfârşit de iulie, cu o vreme frumoasă precum sufletele zecilor de mii de spectatori care au participat la multiplele manifestări organizate special cu această ocazie: concerte de muzică populară şi pop-rock, un spectacol de lasere, focuri de...
Mai mult...
Nişte militari americani vopsiţi pe faţă au vizitat Primăria Râmnicu Vâlcea
Joi, 13.07.2017, la sediul primăriei Râmnicu Vâlcea, s-a prezentat o delegaţie militară româno-americană, aceasta fiind primită de primarul Mircia Gutău, alături de subprefectul Aurora Gherghina şi de viceprimarul Carmen Preda. Potrivit unui Comunicat al Primăriei, din delegaţie au făcut parte col. Henry Donaldson, lt. col. Lowe, cpt. Jen Pitassi, cpt. Schriver, lt. Dean Chanliongco, SSG Rosa Alicia, SSG Arthur Kleeb şi SFC John Wessly, toţi aceştia fiind fie specialişti în Afaceri Civile (US Civil Affairs), fie specialişti în cooperare civili - militari de la Batalionul 1 CIMIC al Statului Major al Forţelor Terestre.
Mai mult...
Băsescu şi PMP-ul critică pactul PSD - UDMR pentru susţinerea schimbării guvernului Grindeanu
Preşedintele Traian Băsescu , despre trocul PSD-UDMR : „În loc de Tricolor, PSD şi ALDE arborează Steagul Ţinutului Secuiesc. Dragnea şi Tăriceanu vând şi istoria ţării pentru voturile UDMR la moţiunea de cenzură. În comisiile de la Senat, s-a votat ca ziua de 15 martie să fie sărbătoare în România. Ticăloşii se fac a uita că, la 15 martie 1848, Dieta de la Pesta vota, printre altele, alipirea Transilvaniei la Ungaria. A trebuit să se ridice moţii lui Iancu, alţi români şi saşii la luptă, pentru ca Transilvania să nu fie parte a Ungariei Mari. Zeci de mii de români...
Mai mult...

Vizitatori online

Avem 55 vizitatori și nici un membru online

Sunteți aici:

S5 Box