Diverse Fotbal Judetean

 

faza deul

Taxele mari, arbitrajele adesea părtinitoare, aranjamentele de culise şi neregulile făcute la nivelul AJF Vâlcea determină de la an la an scăderea numărului de echipe participante în competiţiile fotbalistice organizate de forul condus de cuplul Pintilie-Demetrescu. La instalarea acestora în fruntea fotbalului vâlcean existau două serii a câte 10 echipe la Liga a IV-a şi patru serii a câte 16 sau 18 echipe la liga a V-a, adică în total peste 80 de formaţii. Şi asta în condiţiile în care erau patru echipe în campionatele naţionale: 3 formaţii la Liga a III-a (Lotru Brezoi, Minerul Berbeşti şi FC Oltchim) şi una la Liga a II-a!

Tomoiaga Grigore 1302 1 c

AJF Vâlcea a organizat o adunare generală cu câteva puncte interesante pe ordinea de zi, iar unul dintre acestea a fost alegerea vicepreşedintelui. Aşa cum era de anticipat, cel ales a obţinut o victorie zdrobitoare.

Cele mai citite

Anunturi Gratuite AdMart.ro

Vand vilă spațioasă cu teren în Bd. Ferdinand
Domozo Romania vă ofera spre vânzare o vilă decomandată și elegantă (Ds+P+M). Proprietatea deține un
Mai mult...
Vand apartament de lux Ultracentral -Piata Rosetti
De vanzare apartament complet renovat, spatios si foarte luminos.Este la etajul 2 din 10 etaje. Supr
Mai mult...
vand bmw 520 pachet M 22-10-2017 07:37
vand bmw 520 pachet M
vand bmw 520 pachet M, an 2011. Detalii la telefon.
Mai mult...
Colentina,trolebuzul 66,Sportului,300mp
Acum am la vanzare terenul cu suprafata de 300 mp, liber fara constructie si cu Certificatul de Urba
Mai mult...
Centrala termica pe peleti din paie cu gratar
Comercializam linii de producere brichete de la 150 kg/ora pana la 1500 kg/ora si linii de producere
Mai mult...

Parteneri

logo1Producator ceaiuri - Stef-Mar

Stiri ValceaLibera.ro

USR-ul aduce o senatoare din Constanţa ca să discute despre problemele de la Vâlcea!
Politica făcută haotic, după principiul aflatului în treabă, a devenit practică la partidele de dreapta, capitaliste, din România. USR este un exemplu, iar ceea ce pregătesc useriştii vâlceni nu ar merita atenţie dacă n-ar friza ridicolul. Concret, USR Vâlcea a invitat o senatoare din Constanţa pentru a discuta despre... problemele judeţului Vâlcea!
Mai mult...
Parlamentarii opoziţiei ignoră acţiunile prefectului de Vâlcea
La inițiativa domnilor Florian Marin, prefectul județului Vâlcea și Constantin Rădulescu, președinte al Consiliului Județean Vâlcea, a avut loc în ziua de joi, 7 septembrie 2017, o întâlnire de lucru cu parlamentarii vâlceni, în cadrul căreia au fost puse în discuție o serie de propuneri de modificare a legislației, astfel încât să fie armonizată cu realitatea socio-economică a județului.
Mai mult...
Două zile va fi blocată itrarea cu auto în Piaţa Centrală, dinspre Romarta
Zona din faţa fostului sediul al Băncii Naţionale în Rm. Vâlcea - acum Serviciul de Evidenţă a Populaţiei - va fi blocată în zilele de 6 şi 7 septembrie 2017 pentru efectuarea lucrărilor de intrare în parcarea subterană din centrul oraşului, precum şi a trotoarelor aferente fostei străzi Cozia.
Mai mult...
Primarul Mircia Gutău le mulţumeşte vâlcenilor prezenţi la Zilele Imnului
La 169 de când, pe locul actualului Parc Zăvoi, râmnicenii intonau, pentru prima dată într-un cadru oficial, Imnului ”Deşteaptă-te, române!”, strămoşii lor, locuitorii de astăzi ai municipiului, au marcat cum se cuvine acest eveniment de anvergură naţională, dovedind, încă o dată, că ştiu să aprecieze istoria bogată a comunităţii lor şi să se bucure de moştenirea lăsată. Au fost trei zile minunate de sfârşit de iulie, cu o vreme frumoasă precum sufletele zecilor de mii de spectatori care au participat la multiplele manifestări organizate special cu această ocazie: concerte de muzică populară şi pop-rock, un spectacol de lasere, focuri de...
Mai mult...
Nişte militari americani vopsiţi pe faţă au vizitat Primăria Râmnicu Vâlcea
Joi, 13.07.2017, la sediul primăriei Râmnicu Vâlcea, s-a prezentat o delegaţie militară româno-americană, aceasta fiind primită de primarul Mircia Gutău, alături de subprefectul Aurora Gherghina şi de viceprimarul Carmen Preda. Potrivit unui Comunicat al Primăriei, din delegaţie au făcut parte col. Henry Donaldson, lt. col. Lowe, cpt. Jen Pitassi, cpt. Schriver, lt. Dean Chanliongco, SSG Rosa Alicia, SSG Arthur Kleeb şi SFC John Wessly, toţi aceştia fiind fie specialişti în Afaceri Civile (US Civil Affairs), fie specialişti în cooperare civili - militari de la Batalionul 1 CIMIC al Statului Major al Forţelor Terestre.
Mai mult...
Băsescu şi PMP-ul critică pactul PSD - UDMR pentru susţinerea schimbării guvernului Grindeanu
Preşedintele Traian Băsescu , despre trocul PSD-UDMR : „În loc de Tricolor, PSD şi ALDE arborează Steagul Ţinutului Secuiesc. Dragnea şi Tăriceanu vând şi istoria ţării pentru voturile UDMR la moţiunea de cenzură. În comisiile de la Senat, s-a votat ca ziua de 15 martie să fie sărbătoare în România. Ticăloşii se fac a uita că, la 15 martie 1848, Dieta de la Pesta vota, printre altele, alipirea Transilvaniei la Ungaria. A trebuit să se ridice moţii lui Iancu, alţi români şi saşii la luptă, pentru ca Transilvania să nu fie parte a Ungariei Mari. Zeci de mii de români...
Mai mult...

Vizitatori online

Avem 14 vizitatori și nici un membru online

Sunteți aici:

S5 Box