Diverse Fotbal Judetean

Tomoiaga Grigore 1302 1 c

AJF Vâlcea a organizat o adunare generală cu câteva puncte interesante pe ordinea de zi, iar unul dintre acestea a fost alegerea vicepreşedintelui. Aşa cum era de anticipat, cel ales a obţinut o victorie zdrobitoare.

 

"Lupta" s-a dat între Grigore Tomoiagă, Dumitru Drăgănescu, Gigi Bucuroiu şi Sandu Crânguş. Nu ştim dacă ultimului dintre ei, neavând echipă afiliată la AJF Vâlcea, i s-a dat drept de vot, dar a avut... un vot! Mai harnici au fost adepţii lui Bucuroiu: 5 voturi (inventariate de Mihăiţă Ilinca drept unul de la Mihăeşti, unul de la Ocne, unul de la Hidro juniori, unul de la altă echipă de juniori şi un vot de la Galicea lui Glăvan). Pe locul 2 s-a clasat Drăgănescu, acesta beneficiind de cele 9 voturi ale unor echipe din zona Horezu.

Pentru că cei trei out-side-ri ai lui Tomoiagă n-au adunat jumătate din voturi, victoria lui Tomoiagă a fost categorică, profesorul având 41 de voturi! Din păcate, mandatul acestuia este de doar un an de zile, după cum ne-a informat un oficial al AJF Vâlcea, motivând că noul statut intrat în vigoare odată cu Adunarea Generală recent organizată reduce numărul de vicepreşedinţi de la 2 la 1!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cele mai citite

Anunturi Gratuite AdMart.ro

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Parteneri

logo1Producator ceaiuri - Stef-Mar

Stiri ValceaLibera.ro

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Vizitatori online

Avem 39 vizitatori și nici un membru online

Sunteți aici:

S5 Box