Cupa Romaniei

faza meci

După câteva meciuri între echipe de Liga a V-a, în faza judeţeană a Cupei României au intrat şi echipele de Liga a IV-a. Acestea au fost favoritele întâlnirilor, însă au existat şi surprize. Un meci echilibrat a fost la Budeşti, acolo unde AS Rm. Vâlcea – performera ediţiei trecute, ajunsă în sferturi unde a fost scoasă de campioana Viitorul Dăeşti – a pierdut acum în faţa unei viitoare colege de serie în campionat, Stejarul Vlădeşti.

 

Meciul de la Budeşti, pentru că pe acesta am ales să-l văd şi să-l comentez pe site-ul www.valceasport.ro, se anunţa din start ca un meci echilibrat, dar cu avantaj pentru gazde, AS Rm. Vâlcea fiind o echipă care a obţinut o promovare de la prima ei participare în Liga a V-a, avea experienţa meciurilor gen Cupă şi îl avea pe banca tehnică pe Costel Gaiţă, ultimul antrenor vâlcean care a reuşit o promovare cu o formaţie din Vâlcea la Liga a II-a, pe atunci cu FC Oltchim. Echilibrul era dat de experienţa jucătorilor de la Stejarul, echipă care a spus recent „pas” participării la Superligă.

La pauză a fost 1-1. Mai întâi gazdele au deschis scorul în min. 30, cu un şut anemic din apropierea liniei de la 16 metri, ce l-a surprins pe portarul Alin Dina. Gruparea gazdă, a jandarmilor vâlceni cum este cunoscută AS Rm. Vâlcea, putea imediat majora diferenţa, însă mingea şutată de un atacant a lovit bara. Cu doar câteva minute înainte de pauză s-a restabilit egalitatea, după o fază în care s-a văzut lipsa unui fundaş stânga experimentat la AS Rm. Vâlcea, pe partea stângă fiind predilecte atacurile celor din Vlădeşti.

În repriza a doua Stejarul Vlădeşti a trecut în avantaj, iar misiunea oaspeţilor a fost uşurată de eliminarea lui Petre Băiaşu de la gazde. În acest fel golul de 1-3 a venit firesc şi acesta părea să fie scorul final, însă Buniţă a reuşit o minunăţie de gol imparabil, peste portarul oaspeţilor, cu câteva minute înainte de finalul partidei, dând speranţe puţinilor spectatori care şi-ar fi dorit o egalare pentru a vedea lovituri de departajare. Scor final 2-3 şi Stejarul trece în faza a treia judeţeană a Cupei României.

Rezultate înregistrate:

AS Popeşti – Chimia 2012 Rm. Vâlcea 3-3 (1-3 la penalty)

AS Rm. Vâlcea – Stejarul Vlădeşti 2-3

Cavalerul Trac Cernişoara – Păstorul Vaideeni 2-2 (4-5 la penalty)

CS Guşoeni – Viitorul Valea Mare 1-6

Oltul Ioneşti – Sporting Galicea 1-1 (4-5 la penalty)

Athletico Rm. Vâlcea – Foresta Malaia 3-0 (oaspeţii n-au avut vize medicale valabile)

Alutus Sălătrucel – Viitorul Păuşeşti Măglaşi 2-1

Montana Izvorul Rece – AS Bărbăteşti 1-1 (5-6 la penalty)

Tineretul Surupatele – Victoria Frânceşti 3-4

Măgura Slătioara – Ştiinţa Grădiştea 6-1

Prim Stroeşti – Sportul Genuneni 3-2

Forestierul Romani – FC Păuşeşti Otăsău 4-4 (3-4 la penalty)

Rapid Voiceşti – AS Mihăeşti 2-6

Damila Măciuca – Oltul Drăgoeşti 2-6

Luceafărul Pesceana – CAS Creţeni 3-2

Olteţul Zătreni – Fauru Livezi 6-3

CS Şuşani – CN Gib Mihăescu Drăgăşani 3-0 (nedisputat)

Cerna Copăceni – Inter Lăpuşata 0-3 (nedisputat)

FC Băbeni 2 – Progresul Berbeşti 0-3 (nedisputat)

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cele mai citite

Anunturi Gratuite AdMart.ro

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Parteneri

logo1Producator ceaiuri - Stef-Mar

Stiri ValceaLibera.ro

Despre generalul înmormântat fără onoruri militare, joi la Biblioteca Judeţeană
Scriitorul Aurel Rogojan a avut onoarea de a-l cunoaşte pe Generalul Iulian Vlad, cel care a condus spionajul românesc înainte de 1989. Vlad este generalul care nu a beneficiat la înmormântarea sa, anul trecut, de onoruri militare, considerând că acesta a slujit România înainte de 1990 şi s-a opus în repetate rânduri atacurilor la adresa integrităţii, suveranităţii şi independenţei României.
Mai mult...
Drumul către o agricultură performantă trece pe la APIA
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că a demarat Campania de informarea fermierilor privind depunerea Cererii Unice de Plată în anului 2018, sub sloganul : “Drumul către o agricultură performantă trece pe la APIA. Depune Cererea Unică de Plată și în 2018!” În conformitate cu prevederile legislației în vigoare,Cererile Unice de Plată se depun la Centrele judeţene/locale APIA şi al Centrul Municipiului Bucureşti, în perioada 01 martie – 15 mai 2018.
Mai mult...
Silviu Motea cere autorităţilor din Pietrari să meargă prin comună pe jos sau cu bicicleta
Silviu Motea, consilierul Partidului Ecologis Român în cadrul CL Pietrari, este un personaj exotic, atipic. El nu vrea să se alieze politicii de birou făcute adesea de către autorităţile locale şi spune că "oamenii m-au ales să-i reprezint, deci eu trebuie să fiu mereu printre ei, să le ştiu problemele!" ...iar una dintre probleme este aceea că, spune el, aleşii din Pietrari stau foarte rar printre alegători!
Mai mult...
Dezbaterea publică a bugetului local al Râmnicului pe anul 2018
Miercuri, 7 februarie, începând cu ora 18.00, la Cinematograful ”Geo Saizescu” din cartierul Ostroveni va avea loc dezbaterea publică a proiectului de buget local pentru anul 2018.
Mai mult...
Poliţia română face eforturi pentru stoparea traficului de persoane din ţara noastră spre Occident
Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al S.I.A.S., sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, au destructurat o rețea infracțională organizată, care ar fi obligat mai multe majore și minore să se prostitueze în țări din Europa de Vest. Față de 10 persoane a fost dispusă măsura reținerii, fiind prezentați instanței de judecată, pentru arestare preventivă, iar față de alte 2 a fost dispus controlul judiciar. La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au realizat o acţiune operativă...
Mai mult...
Ce mai oferă capitalismul românilor: cocaină, canabis, arme şi bani falşi!
Oamenii legii fac eforturi mari pentru a ţine infracţionalitatea la cote reduse. Legislaţia României capitaliste este, însă, favorabilă infractorilor. Chiar şi aşa, potrivit unui comunicat al IGPR (Inspectoratul General al Poliţiei Române), mai sunt şi acţiuni încununate cu succes împotriva celor care aduc în România droguri, arme şi valută falsă!
Mai mult...

Vizitatori online

Avem 43 vizitatori și nici un membru online

Sunteți aici:

S5 Box