Cupa Romaniei

faza meci

După câteva meciuri între echipe de Liga a V-a, în faza judeţeană a Cupei României au intrat şi echipele de Liga a IV-a. Acestea au fost favoritele întâlnirilor, însă au existat şi surprize. Un meci echilibrat a fost la Budeşti, acolo unde AS Rm. Vâlcea – performera ediţiei trecute, ajunsă în sferturi unde a fost scoasă de campioana Viitorul Dăeşti – a pierdut acum în faţa unei viitoare colege de serie în campionat, Stejarul Vlădeşti.

 

Meciul de la Budeşti, pentru că pe acesta am ales să-l văd şi să-l comentez pe site-ul www.valceasport.ro, se anunţa din start ca un meci echilibrat, dar cu avantaj pentru gazde, AS Rm. Vâlcea fiind o echipă care a obţinut o promovare de la prima ei participare în Liga a V-a, avea experienţa meciurilor gen Cupă şi îl avea pe banca tehnică pe Costel Gaiţă, ultimul antrenor vâlcean care a reuşit o promovare cu o formaţie din Vâlcea la Liga a II-a, pe atunci cu FC Oltchim. Echilibrul era dat de experienţa jucătorilor de la Stejarul, echipă care a spus recent „pas” participării la Superligă.

La pauză a fost 1-1. Mai întâi gazdele au deschis scorul în min. 30, cu un şut anemic din apropierea liniei de la 16 metri, ce l-a surprins pe portarul Alin Dina. Gruparea gazdă, a jandarmilor vâlceni cum este cunoscută AS Rm. Vâlcea, putea imediat majora diferenţa, însă mingea şutată de un atacant a lovit bara. Cu doar câteva minute înainte de pauză s-a restabilit egalitatea, după o fază în care s-a văzut lipsa unui fundaş stânga experimentat la AS Rm. Vâlcea, pe partea stângă fiind predilecte atacurile celor din Vlădeşti.

În repriza a doua Stejarul Vlădeşti a trecut în avantaj, iar misiunea oaspeţilor a fost uşurată de eliminarea lui Petre Băiaşu de la gazde. În acest fel golul de 1-3 a venit firesc şi acesta părea să fie scorul final, însă Buniţă a reuşit o minunăţie de gol imparabil, peste portarul oaspeţilor, cu câteva minute înainte de finalul partidei, dând speranţe puţinilor spectatori care şi-ar fi dorit o egalare pentru a vedea lovituri de departajare. Scor final 2-3 şi Stejarul trece în faza a treia judeţeană a Cupei României.

Rezultate înregistrate:

AS Popeşti – Chimia 2012 Rm. Vâlcea 3-3 (1-3 la penalty)

AS Rm. Vâlcea – Stejarul Vlădeşti 2-3

Cavalerul Trac Cernişoara – Păstorul Vaideeni 2-2 (4-5 la penalty)

CS Guşoeni – Viitorul Valea Mare 1-6

Oltul Ioneşti – Sporting Galicea 1-1 (4-5 la penalty)

Athletico Rm. Vâlcea – Foresta Malaia 3-0 (oaspeţii n-au avut vize medicale valabile)

Alutus Sălătrucel – Viitorul Păuşeşti Măglaşi 2-1

Montana Izvorul Rece – AS Bărbăteşti 1-1 (5-6 la penalty)

Tineretul Surupatele – Victoria Frânceşti 3-4

Măgura Slătioara – Ştiinţa Grădiştea 6-1

Prim Stroeşti – Sportul Genuneni 3-2

Forestierul Romani – FC Păuşeşti Otăsău 4-4 (3-4 la penalty)

Rapid Voiceşti – AS Mihăeşti 2-6

Damila Măciuca – Oltul Drăgoeşti 2-6

Luceafărul Pesceana – CAS Creţeni 3-2

Olteţul Zătreni – Fauru Livezi 6-3

CS Şuşani – CN Gib Mihăescu Drăgăşani 3-0 (nedisputat)

Cerna Copăceni – Inter Lăpuşata 0-3 (nedisputat)

FC Băbeni 2 – Progresul Berbeşti 0-3 (nedisputat)

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cele mai citite

Anunturi Gratuite AdMart.ro

Stivuitor motostivuitor 5 tone
Marca HysterSarcina 5 toneFunctionare pe gaz.Se poate lucra si afara cu el, si inauntruinaltimea de
Mai mult...
FORD MONDEO 14-12-2017 17:35
FORD MONDEO
VAND FORD MONDEO,AN 2007,2.0TDCI,140CP,6+1,PROPIETAR,PRET NEGOCIABIL
Mai mult...
Spalator inox o cuva masa de lucru dus prespalare
Spalator inox o cuva si masa de lucru, Dim.1200x700x850 mm; Vezi Cod Site SZ712L; Pret Horeca = 310
Mai mult...
*** PROMOTIE *** PC + Monitor + Imprimanta+ Cadou
*** Promotia de iarna *** Gefors Computers Promotia este compusa din:SISTEM DESKTOP LENOVO M58PProce
Mai mult...
Cartier de Vile Exclusivit Miroslava, Iasi
Zoom Residence este cel mai modern cartier rezidential care creste in Miroslava.La trei minute de Be
Mai mult...

Parteneri

logo1Producator ceaiuri - Stef-Mar

Stiri ValceaLibera.ro

USR-ul aduce o senatoare din Constanţa ca să discute despre problemele de la Vâlcea!
Politica făcută haotic, după principiul aflatului în treabă, a devenit practică la partidele de dreapta, capitaliste, din România. USR este un exemplu, iar ceea ce pregătesc useriştii vâlceni nu ar merita atenţie dacă n-ar friza ridicolul. Concret, USR Vâlcea a invitat o senatoare din Constanţa pentru a discuta despre... problemele judeţului Vâlcea!
Mai mult...
Parlamentarii opoziţiei ignoră acţiunile prefectului de Vâlcea
La inițiativa domnilor Florian Marin, prefectul județului Vâlcea și Constantin Rădulescu, președinte al Consiliului Județean Vâlcea, a avut loc în ziua de joi, 7 septembrie 2017, o întâlnire de lucru cu parlamentarii vâlceni, în cadrul căreia au fost puse în discuție o serie de propuneri de modificare a legislației, astfel încât să fie armonizată cu realitatea socio-economică a județului.
Mai mult...
Două zile va fi blocată itrarea cu auto în Piaţa Centrală, dinspre Romarta
Zona din faţa fostului sediul al Băncii Naţionale în Rm. Vâlcea - acum Serviciul de Evidenţă a Populaţiei - va fi blocată în zilele de 6 şi 7 septembrie 2017 pentru efectuarea lucrărilor de intrare în parcarea subterană din centrul oraşului, precum şi a trotoarelor aferente fostei străzi Cozia.
Mai mult...
Primarul Mircia Gutău le mulţumeşte vâlcenilor prezenţi la Zilele Imnului
La 169 de când, pe locul actualului Parc Zăvoi, râmnicenii intonau, pentru prima dată într-un cadru oficial, Imnului ”Deşteaptă-te, române!”, strămoşii lor, locuitorii de astăzi ai municipiului, au marcat cum se cuvine acest eveniment de anvergură naţională, dovedind, încă o dată, că ştiu să aprecieze istoria bogată a comunităţii lor şi să se bucure de moştenirea lăsată. Au fost trei zile minunate de sfârşit de iulie, cu o vreme frumoasă precum sufletele zecilor de mii de spectatori care au participat la multiplele manifestări organizate special cu această ocazie: concerte de muzică populară şi pop-rock, un spectacol de lasere, focuri de...
Mai mult...
Nişte militari americani vopsiţi pe faţă au vizitat Primăria Râmnicu Vâlcea
Joi, 13.07.2017, la sediul primăriei Râmnicu Vâlcea, s-a prezentat o delegaţie militară româno-americană, aceasta fiind primită de primarul Mircia Gutău, alături de subprefectul Aurora Gherghina şi de viceprimarul Carmen Preda. Potrivit unui Comunicat al Primăriei, din delegaţie au făcut parte col. Henry Donaldson, lt. col. Lowe, cpt. Jen Pitassi, cpt. Schriver, lt. Dean Chanliongco, SSG Rosa Alicia, SSG Arthur Kleeb şi SFC John Wessly, toţi aceştia fiind fie specialişti în Afaceri Civile (US Civil Affairs), fie specialişti în cooperare civili - militari de la Batalionul 1 CIMIC al Statului Major al Forţelor Terestre.
Mai mult...
Băsescu şi PMP-ul critică pactul PSD - UDMR pentru susţinerea schimbării guvernului Grindeanu
Preşedintele Traian Băsescu , despre trocul PSD-UDMR : „În loc de Tricolor, PSD şi ALDE arborează Steagul Ţinutului Secuiesc. Dragnea şi Tăriceanu vând şi istoria ţării pentru voturile UDMR la moţiunea de cenzură. În comisiile de la Senat, s-a votat ca ziua de 15 martie să fie sărbătoare în România. Ticăloşii se fac a uita că, la 15 martie 1848, Dieta de la Pesta vota, printre altele, alipirea Transilvaniei la Ungaria. A trebuit să se ridice moţii lui Iancu, alţi români şi saşii la luptă, pentru ca Transilvania să nu fie parte a Ungariei Mari. Zeci de mii de români...
Mai mult...

Vizitatori online

Avem 26 vizitatori și nici un membru online

Sunteți aici:

S5 Box