Diverse fotbal national

rm valcea

Pe site-ul oficial al clubului CSM Rm. Vâlcea este postat un sondaj de opinie cu întrebarea: „Stadionul din Zavoi ar trebui sa-i poarte numele lui Iancu Carabageac iar terenul sintetic pe cel al lui Traian Popa?”

Peste 75 la sută dintre respondenţi au considerat că e o idee bună, iar mai puţin de un sfert au considerat că trebuie căutate alte denumiri.

De altfel, în mediul virtzual, pe Facebook şi pe site-urile unor publicaţii vâlcene a apărut şi ideea ca stadionul să se numească „Bogdan Medrea”, fost arbitru şi oficial al CSM, decedat anul acesta.

Chestionat pe tema denumirii stadionului, prof. Nae Dinescu, academician şi mare om de presă şi televiziune, a declarat:

 

„E o mare tâmpenie. Cum să faci aşa ceva? Păi, cine a fost Bogdan Medrea în fotbalul vâlcean? Poate acolo la el la ţară să i se dea numele la stadion. Vâlcea a avut oameni de fotbal de mare valoare, care au contribuit cu ceva la fotbalul vâlcean, nu care au deţinut nişte funcţii şi atât. Iar cu Iancu Carabageac să mă lăsaţi, domne, în pace! L-am avut elev. Ce legătură are el cu Vâlcea, poate în Bulgaria...

Omul ăsta nu ştie bine nici să vorbească.

Vă spun eu: stadionul ar trebui să se numească Vasile Sanda sau Marin Trincă.

Au fost oameni emeriţi, Trincă a construit stadionul şi a constituit prima echipă şi structură sportivă de fotbal la Vâlcea, iar Sanda a fost vâlcean care a îmbrăcat tricoul alb-albastru de atâtea ori fără să accepte să plece la cluburi mari care erau atunci, la Bucureşti sau la Dinamo Piteşti! Lăsaţi-mă cu Medrea şi Carabageac!”

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cele mai citite

Anunturi Gratuite AdMart.ro

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Parteneri

logo1Producator ceaiuri - Stef-Mar

Stiri ValceaLibera.ro

Despre generalul înmormântat fără onoruri militare, joi la Biblioteca Judeţeană
Scriitorul Aurel Rogojan a avut onoarea de a-l cunoaşte pe Generalul Iulian Vlad, cel care a condus spionajul românesc înainte de 1989. Vlad este generalul care nu a beneficiat la înmormântarea sa, anul trecut, de onoruri militare, considerând că acesta a slujit România înainte de 1990 şi s-a opus în repetate rânduri atacurilor la adresa integrităţii, suveranităţii şi independenţei României.
Mai mult...
Drumul către o agricultură performantă trece pe la APIA
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că a demarat Campania de informarea fermierilor privind depunerea Cererii Unice de Plată în anului 2018, sub sloganul : “Drumul către o agricultură performantă trece pe la APIA. Depune Cererea Unică de Plată și în 2018!” În conformitate cu prevederile legislației în vigoare,Cererile Unice de Plată se depun la Centrele judeţene/locale APIA şi al Centrul Municipiului Bucureşti, în perioada 01 martie – 15 mai 2018.
Mai mult...
Silviu Motea cere autorităţilor din Pietrari să meargă prin comună pe jos sau cu bicicleta
Silviu Motea, consilierul Partidului Ecologis Român în cadrul CL Pietrari, este un personaj exotic, atipic. El nu vrea să se alieze politicii de birou făcute adesea de către autorităţile locale şi spune că "oamenii m-au ales să-i reprezint, deci eu trebuie să fiu mereu printre ei, să le ştiu problemele!" ...iar una dintre probleme este aceea că, spune el, aleşii din Pietrari stau foarte rar printre alegători!
Mai mult...
Dezbaterea publică a bugetului local al Râmnicului pe anul 2018
Miercuri, 7 februarie, începând cu ora 18.00, la Cinematograful ”Geo Saizescu” din cartierul Ostroveni va avea loc dezbaterea publică a proiectului de buget local pentru anul 2018.
Mai mult...
Poliţia română face eforturi pentru stoparea traficului de persoane din ţara noastră spre Occident
Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al S.I.A.S., sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, au destructurat o rețea infracțională organizată, care ar fi obligat mai multe majore și minore să se prostitueze în țări din Europa de Vest. Față de 10 persoane a fost dispusă măsura reținerii, fiind prezentați instanței de judecată, pentru arestare preventivă, iar față de alte 2 a fost dispus controlul judiciar. La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au realizat o acţiune operativă...
Mai mult...
Ce mai oferă capitalismul românilor: cocaină, canabis, arme şi bani falşi!
Oamenii legii fac eforturi mari pentru a ţine infracţionalitatea la cote reduse. Legislaţia României capitaliste este, însă, favorabilă infractorilor. Chiar şi aşa, potrivit unui comunicat al IGPR (Inspectoratul General al Poliţiei Române), mai sunt şi acţiuni încununate cu succes împotriva celor care aduc în România droguri, arme şi valută falsă!
Mai mult...

Vizitatori online

Avem 53 vizitatori și nici un membru online

Sunteți aici:

S5 Box