Diverse fotbal national

rm valcea

Pe site-ul oficial al clubului CSM Rm. Vâlcea este postat un sondaj de opinie cu întrebarea: „Stadionul din Zavoi ar trebui sa-i poarte numele lui Iancu Carabageac iar terenul sintetic pe cel al lui Traian Popa?”

Peste 75 la sută dintre respondenţi au considerat că e o idee bună, iar mai puţin de un sfert au considerat că trebuie căutate alte denumiri.

De altfel, în mediul virtzual, pe Facebook şi pe site-urile unor publicaţii vâlcene a apărut şi ideea ca stadionul să se numească „Bogdan Medrea”, fost arbitru şi oficial al CSM, decedat anul acesta.

Chestionat pe tema denumirii stadionului, prof. Nae Dinescu, academician şi mare om de presă şi televiziune, a declarat:

 

„E o mare tâmpenie. Cum să faci aşa ceva? Păi, cine a fost Bogdan Medrea în fotbalul vâlcean? Poate acolo la el la ţară să i se dea numele la stadion. Vâlcea a avut oameni de fotbal de mare valoare, care au contribuit cu ceva la fotbalul vâlcean, nu care au deţinut nişte funcţii şi atât. Iar cu Iancu Carabageac să mă lăsaţi, domne, în pace! L-am avut elev. Ce legătură are el cu Vâlcea, poate în Bulgaria...

Omul ăsta nu ştie bine nici să vorbească.

Vă spun eu: stadionul ar trebui să se numească Vasile Sanda sau Marin Trincă.

Au fost oameni emeriţi, Trincă a construit stadionul şi a constituit prima echipă şi structură sportivă de fotbal la Vâlcea, iar Sanda a fost vâlcean care a îmbrăcat tricoul alb-albastru de atâtea ori fără să accepte să plece la cluburi mari care erau atunci, la Bucureşti sau la Dinamo Piteşti! Lăsaţi-mă cu Medrea şi Carabageac!”

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cele mai citite

Anunturi Gratuite AdMart.ro

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Parteneri

logo1Producator ceaiuri - Stef-Mar

Stiri ValceaLibera.ro

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Vizitatori online

Avem 44 vizitatori și nici un membru online

Sunteți aici:

S5 Box