Fotbal Liga 1

mutu

ASA Târgu Mureş ar fi învins inutil dacă nu era rezultatul de la Piteşti dintre Steaua şi CSMS Iaşi. Ardelenii au trecut de FC Botoşani cu scorul de 1-0, iar cel mai important aspect al jocului a fost cel legat de atitudinea lui Adrian Mutu.

Acesta a dat dovadă de maximă inteligenţă, fapt surprinzător în ceea cel priveşte: ştiind că nu este în formă maximă, a preferat să stea pe bancă şi să îşi ia în serios rolul de antrenor alături de Petre Grigoraş. Poate că, dacă ar fi fost în teren, Adi Mutu nu ajuta echipa să învingă şi ASA rata play-off-ul. Asigurându-şi locul în play-off cu ASA, Adi Mutu şi-a dat şansa de a fi pe teren în următoarele zece partide de foc ce vor desemna campioana României şi participantele ţării noastre în Cupa UEFA.

În celălalt meci Steaua Bucureşti s-a chinuit cu CSMS Iaşi şi, pentru că moldovenii nu au învins, la finalul partidei au existat la Piteşti două formaţii cu jucători şi spectatori foarte supăraţi: steliştii pentru că n-au câştigat nici acest meci (după ce runda trecută pierduseră cu 3-1 meciul cu FC Voluntari), iar ieşenii pentru că au ratat calificarea în play-off-ul Ligii I.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cele mai citite

Anunturi Gratuite AdMart.ro

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Parteneri

logo1Producator ceaiuri - Stef-Mar

Stiri ValceaLibera.ro

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Vizitatori online

Avem 37 vizitatori și nici un membru online

Sunteți aici:

S5 Box