Fotbal Liga 2

rufa catalin 620x400Finantatorul echipei Metalul Resita, Catalin Rufa, a spus, la Sport Total FM, ca inca crede ca echipa din Caras-Severin poate promova in prima liga si considera ca lotul actual nu este inferior celui pe care il are ACS Poli Timisoara.

In plus, Rufa a afirmat ca obiectivul trasat la inceputul sezonului a fost calificarea in Play-Off, iar acesta a fost indeplinit. El a confirmat ca jucatorii au o prima de promovare de 10.000 euro.

Suntem increzatori, atat timp cat exista posibilitatea sa promovam, ne legam de ea.Relatiile sunt la fel ca si pana acum, bazate pe respect reciproc. Pe Dorinel nu avem cum sa-l pierdem. Este alaturi de noi in continuare. Este si langa Bucuresti acum, probabil ne vom intalni mai des acum, sa discutam despre echipa. La inceputul campionatului, noi am avut ca obiectiv locurile 1-6. Consider ca ne-am indeplinit obiectivul, nu mai avem ce sa pierdem, avem doar de castigat. Presiunea e pe Timisoara. Baietii au o prima de promovare de 10.000 euro, am facut un act aditional la contract”.

“Problema e ca nu avem un teren de antrenament de iarba"

"Jucatorii isi vor primi banii si pe luna ianuarie. 99% la suta, suntem la zi cu bani. Mai avem ceva restante la bugetul de stat si la furnizori, dar sper sa le platim in zilele urmatoare. In momentul asta, consider ca lotul Metalului Resita este cel putin egal ca valoare, daca nu mai bun decat al Timisoarei. Mai consider ca este mult mai usor de tinut o echipa la Liga 1, decat la Liga 2. Daca vrei sa te bati la promovare, trebuie sa ai un buget de 30 miliarde lei vechi. Daca promovezi, primesti deja un milion de euro din drepturile de televizare. Noi am primit de la autoritatile locale 1 milion de lei noi. Timisoara primeste 7 milioane. E normal ca un oras de talia Timisoarei sa atraga sponsori, ar fi bine daca ar atrage si spectatori. Trebuie neaparat ca statul sa dea niste legi clare privind finantarea echipelor, care sa spuna clar cati bani pot fi alocati si pentru ce. E pacat ca in Romania sa nu se puna accent pe sport”, a declarat Catalin Rufa, la ”Trafic Sport”.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cele mai citite

Anunturi Gratuite AdMart.ro

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Parteneri

logo1Producator ceaiuri - Stef-Mar

Stiri ValceaLibera.ro

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Vizitatori online

Avem 29 vizitatori și nici un membru online

Sunteți aici:

S5 Box