Fotbal Liga 2

rufa catalin 620x400Finantatorul echipei Metalul Resita, Catalin Rufa, a spus, la Sport Total FM, ca inca crede ca echipa din Caras-Severin poate promova in prima liga si considera ca lotul actual nu este inferior celui pe care il are ACS Poli Timisoara.

In plus, Rufa a afirmat ca obiectivul trasat la inceputul sezonului a fost calificarea in Play-Off, iar acesta a fost indeplinit. El a confirmat ca jucatorii au o prima de promovare de 10.000 euro.

Suntem increzatori, atat timp cat exista posibilitatea sa promovam, ne legam de ea.Relatiile sunt la fel ca si pana acum, bazate pe respect reciproc. Pe Dorinel nu avem cum sa-l pierdem. Este alaturi de noi in continuare. Este si langa Bucuresti acum, probabil ne vom intalni mai des acum, sa discutam despre echipa. La inceputul campionatului, noi am avut ca obiectiv locurile 1-6. Consider ca ne-am indeplinit obiectivul, nu mai avem ce sa pierdem, avem doar de castigat. Presiunea e pe Timisoara. Baietii au o prima de promovare de 10.000 euro, am facut un act aditional la contract”.

“Problema e ca nu avem un teren de antrenament de iarba"

"Jucatorii isi vor primi banii si pe luna ianuarie. 99% la suta, suntem la zi cu bani. Mai avem ceva restante la bugetul de stat si la furnizori, dar sper sa le platim in zilele urmatoare. In momentul asta, consider ca lotul Metalului Resita este cel putin egal ca valoare, daca nu mai bun decat al Timisoarei. Mai consider ca este mult mai usor de tinut o echipa la Liga 1, decat la Liga 2. Daca vrei sa te bati la promovare, trebuie sa ai un buget de 30 miliarde lei vechi. Daca promovezi, primesti deja un milion de euro din drepturile de televizare. Noi am primit de la autoritatile locale 1 milion de lei noi. Timisoara primeste 7 milioane. E normal ca un oras de talia Timisoarei sa atraga sponsori, ar fi bine daca ar atrage si spectatori. Trebuie neaparat ca statul sa dea niste legi clare privind finantarea echipelor, care sa spuna clar cati bani pot fi alocati si pentru ce. E pacat ca in Romania sa nu se puna accent pe sport”, a declarat Catalin Rufa, la ”Trafic Sport”.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cele mai citite

Anunturi Gratuite AdMart.ro

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Parteneri

logo1Producator ceaiuri - Stef-Mar

Stiri ValceaLibera.ro

Despre generalul înmormântat fără onoruri militare, joi la Biblioteca Judeţeană
Scriitorul Aurel Rogojan a avut onoarea de a-l cunoaşte pe Generalul Iulian Vlad, cel care a condus spionajul românesc înainte de 1989. Vlad este generalul care nu a beneficiat la înmormântarea sa, anul trecut, de onoruri militare, considerând că acesta a slujit România înainte de 1990 şi s-a opus în repetate rânduri atacurilor la adresa integrităţii, suveranităţii şi independenţei României.
Mai mult...
Drumul către o agricultură performantă trece pe la APIA
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că a demarat Campania de informarea fermierilor privind depunerea Cererii Unice de Plată în anului 2018, sub sloganul : “Drumul către o agricultură performantă trece pe la APIA. Depune Cererea Unică de Plată și în 2018!” În conformitate cu prevederile legislației în vigoare,Cererile Unice de Plată se depun la Centrele judeţene/locale APIA şi al Centrul Municipiului Bucureşti, în perioada 01 martie – 15 mai 2018.
Mai mult...
Silviu Motea cere autorităţilor din Pietrari să meargă prin comună pe jos sau cu bicicleta
Silviu Motea, consilierul Partidului Ecologis Român în cadrul CL Pietrari, este un personaj exotic, atipic. El nu vrea să se alieze politicii de birou făcute adesea de către autorităţile locale şi spune că "oamenii m-au ales să-i reprezint, deci eu trebuie să fiu mereu printre ei, să le ştiu problemele!" ...iar una dintre probleme este aceea că, spune el, aleşii din Pietrari stau foarte rar printre alegători!
Mai mult...
Dezbaterea publică a bugetului local al Râmnicului pe anul 2018
Miercuri, 7 februarie, începând cu ora 18.00, la Cinematograful ”Geo Saizescu” din cartierul Ostroveni va avea loc dezbaterea publică a proiectului de buget local pentru anul 2018.
Mai mult...
Poliţia română face eforturi pentru stoparea traficului de persoane din ţara noastră spre Occident
Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al S.I.A.S., sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, au destructurat o rețea infracțională organizată, care ar fi obligat mai multe majore și minore să se prostitueze în țări din Europa de Vest. Față de 10 persoane a fost dispusă măsura reținerii, fiind prezentați instanței de judecată, pentru arestare preventivă, iar față de alte 2 a fost dispus controlul judiciar. La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au realizat o acţiune operativă...
Mai mult...
Ce mai oferă capitalismul românilor: cocaină, canabis, arme şi bani falşi!
Oamenii legii fac eforturi mari pentru a ţine infracţionalitatea la cote reduse. Legislaţia României capitaliste este, însă, favorabilă infractorilor. Chiar şi aşa, potrivit unui comunicat al IGPR (Inspectoratul General al Poliţiei Române), mai sunt şi acţiuni încununate cu succes împotriva celor care aduc în România droguri, arme şi valută falsă!
Mai mult...

Vizitatori online

Avem 48 vizitatori și nici un membru online

Sunteți aici:

S5 Box