Fotbal Liga 2

rufa catalin 620x400Finantatorul echipei Metalul Resita, Catalin Rufa, a spus, la Sport Total FM, ca inca crede ca echipa din Caras-Severin poate promova in prima liga si considera ca lotul actual nu este inferior celui pe care il are ACS Poli Timisoara.

In plus, Rufa a afirmat ca obiectivul trasat la inceputul sezonului a fost calificarea in Play-Off, iar acesta a fost indeplinit. El a confirmat ca jucatorii au o prima de promovare de 10.000 euro.

Suntem increzatori, atat timp cat exista posibilitatea sa promovam, ne legam de ea.Relatiile sunt la fel ca si pana acum, bazate pe respect reciproc. Pe Dorinel nu avem cum sa-l pierdem. Este alaturi de noi in continuare. Este si langa Bucuresti acum, probabil ne vom intalni mai des acum, sa discutam despre echipa. La inceputul campionatului, noi am avut ca obiectiv locurile 1-6. Consider ca ne-am indeplinit obiectivul, nu mai avem ce sa pierdem, avem doar de castigat. Presiunea e pe Timisoara. Baietii au o prima de promovare de 10.000 euro, am facut un act aditional la contract”.

“Problema e ca nu avem un teren de antrenament de iarba"

"Jucatorii isi vor primi banii si pe luna ianuarie. 99% la suta, suntem la zi cu bani. Mai avem ceva restante la bugetul de stat si la furnizori, dar sper sa le platim in zilele urmatoare. In momentul asta, consider ca lotul Metalului Resita este cel putin egal ca valoare, daca nu mai bun decat al Timisoarei. Mai consider ca este mult mai usor de tinut o echipa la Liga 1, decat la Liga 2. Daca vrei sa te bati la promovare, trebuie sa ai un buget de 30 miliarde lei vechi. Daca promovezi, primesti deja un milion de euro din drepturile de televizare. Noi am primit de la autoritatile locale 1 milion de lei noi. Timisoara primeste 7 milioane. E normal ca un oras de talia Timisoarei sa atraga sponsori, ar fi bine daca ar atrage si spectatori. Trebuie neaparat ca statul sa dea niste legi clare privind finantarea echipelor, care sa spuna clar cati bani pot fi alocati si pentru ce. E pacat ca in Romania sa nu se puna accent pe sport”, a declarat Catalin Rufa, la ”Trafic Sport”.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cele mai citite

Anunturi Gratuite AdMart.ro

Hidroizolatii hale, blocuri, fundatii si terase
Datorita personalului cu o experienta de peste 24 de ani, firma noastra poate realiza urmatoarele:
Mai mult...
Tractari auto Craiova non stop, inclusiv utilaje
Tractari auto Craiova non stop - transport auto pe platforma, inclusiv utilaje. Tel. 0764430829
Mai mult...
De vanzare Audi A5 an 2013
Vand Audi A5, motor 2 l, an 2013, 200.000 km, se ofera in acest pret, distributie completa, discuri
Mai mult...
Rent a car Timisoara 24-06-2017 08:23
Rent a car Timisoara
Rent A Car - auto de inchiriat in Timisoara cu preturi intre 15-25€/zi + 150€ garantie.- pentru clie
Mai mult...
Transport marfa cu autoutilitara inchisa
Transport marfa cu autoutilitara inchisa roti duble lift hidraulic , volum mare,4.25×2.10×2.10 mobil
Mai mult...

Parteneri

logo1Producator ceaiuri - Stef-Mar

Stiri ValceaLibera.ro

Remus Borza îi îngrijorează pe cei ce se opun exploatărilor cu cianuri
Pe 21 februarie, proiectul de lege privind interzicerea cianurii în minerit a reapărut pe ordinea de zi a Comisiei de Mediu. Deși agenda ședinței a fost publicată cu doar 24 de ore înainte, semnatarii petiției anti-cianuri s-au mobilizat exemplar și au trimis sute de emailuri membrilor comisiei. "Am fost și noi acolo, în comisie, cu argumentele sub braț și gata să luăm cuvântul. Însă sutele de mesaje și întreaga atenție primită i-a speriat pe membrii comisiei, care au hotărât să absenteze nemotivat. Deși unii dintre deputați încă soseau, președintele comisiei, dl Remus Borza, s-a grăbit să anunțe amânarea ședinței pe...
Mai mult...
Primarul liberal Gheorghe Udubae, din Bujoreni, a demisionat. Nimic despre alegeri anticipate!
Sub pretextul unor probleme de sănătate, dar în realitate ca urmare a "dezinteresului şi lipsei de implicare a Consiliului Local privind iniţiativa primarului de desfiinţare a postului de administrator public", liberalul Gheorghe Udubae a demisionat. Se pare, însă, că nu vor avea loc alegeri anticipate!
Mai mult...
ITM Vâlcea atrage atenţia: Salariul minim trebuie majorat de către angajatori!
COMUNICAT DE PRESĂSalariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată, corespunzător programului normal de muncă, se stabileşte prin Hotărâre de Guvern, după consultarea sindicatelor şi a patronatelor. Angajatorul nu poate negocia şi stabili salarii de bază prin contractul individual de muncă sub salariul de bază minim brut orar pe ţară.
Mai mult...
Zonele umede sunt esentiale pentru viaţă! Protejați-le!
“Dacă albinele ar disparea de pe Terra, omenirea ar avea aceeaşi soartă în patru ani; cu cât există mai multă polenizare, cu atât iarba este mai multă, sunt mai multe animale, mai mulţi oameni” (Albert Eistein)Asa s-ar întâmpla și în cazul în care zonele umede, mlaștini, bîlți, râuri, suprafețe acoperite temporar sau permanent cu apa dulce sau sărată, considerate zone de interfață între apă şi pământ, nu ar mai exista.
Mai mult...
În opinia PSR, manifestanţii sunt de bună credinţă, iar multinaţionalele se folosesc de ei!
În timp ce mass-media naţională încearcă să acrediteze ideea că pe scena politică românească au rămas doar două tabere (PSD + ALDE contra PNL+USR+PMP), pe Internet îşi face loc şi "vocea" Partidului Socialist Român, formaţiune politică anti-sistem, cam singura cu opinii împărtăşite de majoritatea celor care s-au săturat de sistemul capitalist corupt (scuzaţi pleonasmul!) de după 1990. Un astfel de partid trebuia să ia poziţie faţă de recentele evenimente care au scos în stradă sute de mii de români şi, prin urmare, potrivit site-ului www.psr.org.ro, conducerea Partidului Socialist Român a spus, printr-un Comunicat, că înțelege nemulțumirile manifestanților, cauzate de jefuira...
Mai mult...
Lucruri ascunse de propaganda capitalistă: 1967 - 2017 / 50 de ani de la începerea construirii primei autostrăzi în România!
La Congresul al IX-lea al Partidului Comunist Român, odată cu alegerea în fruntea României a noului şef de stat, preşedintele Nicolae Ceauşescu, s-au stabilit şi o serie de planuri de acţiune pentru modernizarea României. Printre priorităţi: construirea de şosele noi, asfaltări de drumuri, lucrări de infrastructură rutieră şi feroviară. Aşa s-a născut proiectul primei autostrăzi din România, cea dintre Bucureşti şi Piteşti.
Mai mult...

Vizitatori online

Avem 3 vizitatori și nici un membru online

Sunteți aici:

S5 Box