Fotbal Liga 2

csmÎn etapa a 19-a din seria a II-a din Liga II, CSM Râmnicu Vâlcea a invins pe Unirea Tarlungeni, scor 2-1, echipă care nu mai cunoscuse înfrangerea de şase etape, mai exact din 1 noiembrie 2014.

Antrenorul valcenilor, Alexandru Pelici, a vorbit despre situaţia actuală în care se află echipa sa, care şi-a schimbat din mers obiectivul. „Greu cu Târlungeniul, dar le-au lipsit atacanţii şi asta s-a vazut. Puteau să egaleze în final, dar au ratat cu senitate. La noi s-a facut o reconsiderare a obiectivului, o reducere a cheltuielilor, iar in plan secund a rămas dorinta de play-off. Se doreşte o reconstrucţie a echipei cu jucatori din zona. Acum, 80% din jucatori sunt din judet. Tot respectful pentru adversarii pe care i-am avut, avand in vedere prin ce trec in acest moment”, a declarat Pelici, la „Fotbal la matineu”.

Iosif Kiss, primarul din Târlăugeni, după meciul de la Vâlcea a spus: „A fost un meci bun facut în prima repriză. Am condus, am avut ocazii. În repriza a doua ne-am retras în aparare şi ne-a costat. Cred că golul doi al gazdelor a fost din ofsaid. Ar trebui să mai facem un punct în 3 meciuri. Cred că suntem în stare să făcem acest punct în etapele rămase".

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cele mai citite

Anunturi Gratuite AdMart.ro

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Parteneri

logo1Producator ceaiuri - Stef-Mar

Stiri ValceaLibera.ro

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Vizitatori online

Avem 51 vizitatori și nici un membru online

Sunteți aici:

S5 Box