Fotbal Liga 2

jucu

Meciul dintre clujeni şi echipa antrenată de Alexandru Pelici s-a disputat la Jucu, o comună limitrofă municipiului din inima Ardealului.

Cele peste 400 de locuri din tribuna de la Jucu au fost ocupate, aproximativ 1000 de suporteri fiind prezenţi la acest meci.

Din cauza suprafeţei proaste de joc, echipele s-au descurcat greu, iar ocaziile de poartă au cam lipsit. Pe un asemenea teren, inevitabil, au apărut şi faulturile. Pentru două dintre ele, Voinea a fost avertizat şi, cu două galbene în nici 30 de minute, atacantul CSM-ului îşi lasă echipa în inferioritate numerică. Astfel, vâlcenii au trebuit să se axeze în special pe apărare şi s-a cam neglijat faza ofensivă.

Imediat după pauză U Cluj deschide scorul şi pare a fi echipa capabilă să câştige. La una dintre puţinele faze ofensive, Cătălin Pârvulescu aduce egalarea cu aproximativ un sfert de oră înainte de final. Apărând „cu dinţii” acest rezultat de egalitate, vâlcenii fac orice să nu piardă, iar Samson comite şi el o abatere pentru care este eliminat cu aproximativ 10 minute înainte de finalul jocului. Eroic, vâlcenii se apără până la final când scorul rămâne egal, 1-1.

În urma acestui rezultat CSM rămâne pe podium, împărţind locul 3 cu FC Baia Mare (39 puncte), pe 2 se află Gaz Metan Mediaş (40 puncte), iar Chindia Târgovişte a urcat pe primul loc cu 41 puncte.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cele mai citite

Anunturi Gratuite AdMart.ro

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Parteneri

logo1Producator ceaiuri - Stef-Mar

Stiri ValceaLibera.ro

Despre generalul înmormântat fără onoruri militare, joi la Biblioteca Judeţeană
Scriitorul Aurel Rogojan a avut onoarea de a-l cunoaşte pe Generalul Iulian Vlad, cel care a condus spionajul românesc înainte de 1989. Vlad este generalul care nu a beneficiat la înmormântarea sa, anul trecut, de onoruri militare, considerând că acesta a slujit România înainte de 1990 şi s-a opus în repetate rânduri atacurilor la adresa integrităţii, suveranităţii şi independenţei României.
Mai mult...
Drumul către o agricultură performantă trece pe la APIA
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că a demarat Campania de informarea fermierilor privind depunerea Cererii Unice de Plată în anului 2018, sub sloganul : “Drumul către o agricultură performantă trece pe la APIA. Depune Cererea Unică de Plată și în 2018!” În conformitate cu prevederile legislației în vigoare,Cererile Unice de Plată se depun la Centrele judeţene/locale APIA şi al Centrul Municipiului Bucureşti, în perioada 01 martie – 15 mai 2018.
Mai mult...
Silviu Motea cere autorităţilor din Pietrari să meargă prin comună pe jos sau cu bicicleta
Silviu Motea, consilierul Partidului Ecologis Român în cadrul CL Pietrari, este un personaj exotic, atipic. El nu vrea să se alieze politicii de birou făcute adesea de către autorităţile locale şi spune că "oamenii m-au ales să-i reprezint, deci eu trebuie să fiu mereu printre ei, să le ştiu problemele!" ...iar una dintre probleme este aceea că, spune el, aleşii din Pietrari stau foarte rar printre alegători!
Mai mult...
Dezbaterea publică a bugetului local al Râmnicului pe anul 2018
Miercuri, 7 februarie, începând cu ora 18.00, la Cinematograful ”Geo Saizescu” din cartierul Ostroveni va avea loc dezbaterea publică a proiectului de buget local pentru anul 2018.
Mai mult...
Poliţia română face eforturi pentru stoparea traficului de persoane din ţara noastră spre Occident
Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al S.I.A.S., sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, au destructurat o rețea infracțională organizată, care ar fi obligat mai multe majore și minore să se prostitueze în țări din Europa de Vest. Față de 10 persoane a fost dispusă măsura reținerii, fiind prezentați instanței de judecată, pentru arestare preventivă, iar față de alte 2 a fost dispus controlul judiciar. La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au realizat o acţiune operativă...
Mai mult...
Ce mai oferă capitalismul românilor: cocaină, canabis, arme şi bani falşi!
Oamenii legii fac eforturi mari pentru a ţine infracţionalitatea la cote reduse. Legislaţia României capitaliste este, însă, favorabilă infractorilor. Chiar şi aşa, potrivit unui comunicat al IGPR (Inspectoratul General al Poliţiei Române), mai sunt şi acţiuni încununate cu succes împotriva celor care aduc în România droguri, arme şi valută falsă!
Mai mult...

Vizitatori online

Avem 56 vizitatori și nici un membru online

Sunteți aici:

S5 Box