Atletism

sandu psp 78

Romania a obtinut cateva medalii importante la Europeanul indoor de la Praga, distinctii ce erau putin asteptate. Atleta Florentina Marincu a cucerit medalia de bronz in proba de saritura in lungime, prima dupa o pauza de 4 ani in atletismul romanesc.

Presedintele Federatiei de profil, Ion Sandu a spus ca sponsorii care a reusit sa-i aduca au facut posibil ca sportivii sa poata participa la competitii, unde au obtinut rezultate foarte bune.

Atletismul a avut mereu rezultate deosebite. In momentul in care am venit eu la Federatie nu se mai luasera de mult medalii. Am oferit conditii mai bune, am dat mai multa atentie antrenorilor si lucrurile s-au mai schimbat.Sunt foarte multi atleti la cluburi care nu mai puteau merge la competitii pentru ca nu aveau bani. Am gasit sponsori si am reusit sa trimitem sportivii la competitii. Pentru mine este mult mai usor sa atrag sponsori, pentru ca ei sunt atrasi de rezultate. Noi avem putini sportivi care se vad la competitii internationale.Va trebui sa ajutam si antrenorul si sportivul„, a spus Sandu in emisiunea „Trafic sport”, realizată la Radio Sport Total FM

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cele mai citite

Anunturi Gratuite AdMart.ro

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Parteneri

logo1Producator ceaiuri - Stef-Mar

Stiri ValceaLibera.ro

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Vizitatori online

Avem 41 vizitatori și nici un membru online

Sunteți aici:

S5 Box