Diverse Sporturi

djts

       In zilele de 16 si 17 martie 2016, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Valcea, a organizat „Cupa Martisorului”, la fotbal si handbal, in sala de sport a Colegiului Energetic Ramnicu Valcea.      

Aici, echipe de sportivi de la scolile valcene, s-au intrecut pentru locurile fruntase, fiecare dorindu-si sa ajunga cat mai sus pe podium, fapt care a generat o lupta stransa intre, facand ca fiecare dintre cei circa 150 de tineri sa dea tot ce au avut mai bun, pentru a obtine victoria.

La fotbal clasamentul a fost urmatorul:

- Locul I – Scoala Gimnaziala nr.5 - Ramnicu Valcea;

-Locul II – Scoala Gimnaziala nr.10 - Ramnicu Valcea;

-Locul III – Colegiul National “Mircea cel Batran” - Ramnicu Valcea;

-Locul IV – Scoala Gimnaziala nr.4 - Ramnicu Valcea.

La handbal clasamentul a aratat astfel:

-Locul I – Colegiul Energetic - Ramnicu Valcea;

-Locul II – Scoala Gimnaziala nr.10 - Ramnicu Valcea;

-Locul III – Scoala Gimnaziala “Tudor Vladimirescu” - Dragasani;

-Locul I – Scoala Gimnaziala nr.4 - Ramnicu Valcea.

Directia Judetana pentru Sport si Tineret Valcea, a premiat sportivii, cu medalii, diplome si plachete, la acest eveniment fiind prezenti expert principal Dumbravescu Ioan, din partea institutiei noastre si Vlascu Constantin din partea Asociatiei Judetene Sportul pentru Toti.

Biroul de presa al DJST Valcea

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cele mai citite

Anunturi Gratuite AdMart.ro

Vand vilă spațioasă cu teren în Bd. Ferdinand
Domozo Romania vă ofera spre vânzare o vilă decomandată și elegantă (Ds+P+M). Proprietatea deține un
Mai mult...
Vand apartament de lux Ultracentral -Piata Rosetti
De vanzare apartament complet renovat, spatios si foarte luminos.Este la etajul 2 din 10 etaje. Supr
Mai mult...
vand bmw 520 pachet M 22-10-2017 07:37
vand bmw 520 pachet M
vand bmw 520 pachet M, an 2011. Detalii la telefon.
Mai mult...
Colentina,trolebuzul 66,Sportului,300mp
Acum am la vanzare terenul cu suprafata de 300 mp, liber fara constructie si cu Certificatul de Urba
Mai mult...
Centrala termica pe peleti din paie cu gratar
Comercializam linii de producere brichete de la 150 kg/ora pana la 1500 kg/ora si linii de producere
Mai mult...

Parteneri

logo1Producator ceaiuri - Stef-Mar

Stiri ValceaLibera.ro

USR-ul aduce o senatoare din Constanţa ca să discute despre problemele de la Vâlcea!
Politica făcută haotic, după principiul aflatului în treabă, a devenit practică la partidele de dreapta, capitaliste, din România. USR este un exemplu, iar ceea ce pregătesc useriştii vâlceni nu ar merita atenţie dacă n-ar friza ridicolul. Concret, USR Vâlcea a invitat o senatoare din Constanţa pentru a discuta despre... problemele judeţului Vâlcea!
Mai mult...
Parlamentarii opoziţiei ignoră acţiunile prefectului de Vâlcea
La inițiativa domnilor Florian Marin, prefectul județului Vâlcea și Constantin Rădulescu, președinte al Consiliului Județean Vâlcea, a avut loc în ziua de joi, 7 septembrie 2017, o întâlnire de lucru cu parlamentarii vâlceni, în cadrul căreia au fost puse în discuție o serie de propuneri de modificare a legislației, astfel încât să fie armonizată cu realitatea socio-economică a județului.
Mai mult...
Două zile va fi blocată itrarea cu auto în Piaţa Centrală, dinspre Romarta
Zona din faţa fostului sediul al Băncii Naţionale în Rm. Vâlcea - acum Serviciul de Evidenţă a Populaţiei - va fi blocată în zilele de 6 şi 7 septembrie 2017 pentru efectuarea lucrărilor de intrare în parcarea subterană din centrul oraşului, precum şi a trotoarelor aferente fostei străzi Cozia.
Mai mult...
Primarul Mircia Gutău le mulţumeşte vâlcenilor prezenţi la Zilele Imnului
La 169 de când, pe locul actualului Parc Zăvoi, râmnicenii intonau, pentru prima dată într-un cadru oficial, Imnului ”Deşteaptă-te, române!”, strămoşii lor, locuitorii de astăzi ai municipiului, au marcat cum se cuvine acest eveniment de anvergură naţională, dovedind, încă o dată, că ştiu să aprecieze istoria bogată a comunităţii lor şi să se bucure de moştenirea lăsată. Au fost trei zile minunate de sfârşit de iulie, cu o vreme frumoasă precum sufletele zecilor de mii de spectatori care au participat la multiplele manifestări organizate special cu această ocazie: concerte de muzică populară şi pop-rock, un spectacol de lasere, focuri de...
Mai mult...
Nişte militari americani vopsiţi pe faţă au vizitat Primăria Râmnicu Vâlcea
Joi, 13.07.2017, la sediul primăriei Râmnicu Vâlcea, s-a prezentat o delegaţie militară româno-americană, aceasta fiind primită de primarul Mircia Gutău, alături de subprefectul Aurora Gherghina şi de viceprimarul Carmen Preda. Potrivit unui Comunicat al Primăriei, din delegaţie au făcut parte col. Henry Donaldson, lt. col. Lowe, cpt. Jen Pitassi, cpt. Schriver, lt. Dean Chanliongco, SSG Rosa Alicia, SSG Arthur Kleeb şi SFC John Wessly, toţi aceştia fiind fie specialişti în Afaceri Civile (US Civil Affairs), fie specialişti în cooperare civili - militari de la Batalionul 1 CIMIC al Statului Major al Forţelor Terestre.
Mai mult...
Băsescu şi PMP-ul critică pactul PSD - UDMR pentru susţinerea schimbării guvernului Grindeanu
Preşedintele Traian Băsescu , despre trocul PSD-UDMR : „În loc de Tricolor, PSD şi ALDE arborează Steagul Ţinutului Secuiesc. Dragnea şi Tăriceanu vând şi istoria ţării pentru voturile UDMR la moţiunea de cenzură. În comisiile de la Senat, s-a votat ca ziua de 15 martie să fie sărbătoare în România. Ticăloşii se fac a uita că, la 15 martie 1848, Dieta de la Pesta vota, printre altele, alipirea Transilvaniei la Ungaria. A trebuit să se ridice moţii lui Iancu, alţi români şi saşii la luptă, pentru ca Transilvania să nu fie parte a Ungariei Mari. Zeci de mii de români...
Mai mult...

Vizitatori online

Avem 31 vizitatori și nici un membru online

Sunteți aici:

S5 Box