Diverse Sporturi

djts

       In zilele de 16 si 17 martie 2016, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Valcea, a organizat „Cupa Martisorului”, la fotbal si handbal, in sala de sport a Colegiului Energetic Ramnicu Valcea.      

Aici, echipe de sportivi de la scolile valcene, s-au intrecut pentru locurile fruntase, fiecare dorindu-si sa ajunga cat mai sus pe podium, fapt care a generat o lupta stransa intre, facand ca fiecare dintre cei circa 150 de tineri sa dea tot ce au avut mai bun, pentru a obtine victoria.

La fotbal clasamentul a fost urmatorul:

- Locul I – Scoala Gimnaziala nr.5 - Ramnicu Valcea;

-Locul II – Scoala Gimnaziala nr.10 - Ramnicu Valcea;

-Locul III – Colegiul National “Mircea cel Batran” - Ramnicu Valcea;

-Locul IV – Scoala Gimnaziala nr.4 - Ramnicu Valcea.

La handbal clasamentul a aratat astfel:

-Locul I – Colegiul Energetic - Ramnicu Valcea;

-Locul II – Scoala Gimnaziala nr.10 - Ramnicu Valcea;

-Locul III – Scoala Gimnaziala “Tudor Vladimirescu” - Dragasani;

-Locul I – Scoala Gimnaziala nr.4 - Ramnicu Valcea.

Directia Judetana pentru Sport si Tineret Valcea, a premiat sportivii, cu medalii, diplome si plachete, la acest eveniment fiind prezenti expert principal Dumbravescu Ioan, din partea institutiei noastre si Vlascu Constantin din partea Asociatiei Judetene Sportul pentru Toti.

Biroul de presa al DJST Valcea

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cele mai citite

Anunturi Gratuite AdMart.ro

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items

Parteneri

logo1Producator ceaiuri - Stef-Mar

Stiri ValceaLibera.ro

Gheorghe ŞERBAN: "Mă opresc oamenii pe drum şi îmi cer să revin la Primărie. Da, voi fi din nou primarul comunei Goleşti!"
Gheorghe Şerban a fost primarul comunei Goleşti timp de trei mandate din 2004, 2008 şi 2012, asta după ce avusese anterior şi două mandate de consilier local. La alegerile din 2016 a decis să nu mai candideze. În prezent este administratorul public al comunei Buneşti, însă e hotărât să revină în funcţia pe care a deţinut-o 12 ani.
Mai mult...
Despre generalul înmormântat fără onoruri militare, joi la Biblioteca Judeţeană
Scriitorul Aurel Rogojan a avut onoarea de a-l cunoaşte pe Generalul Iulian Vlad, cel care a condus spionajul românesc înainte de 1989. Vlad este generalul care nu a beneficiat la înmormântarea sa, anul trecut, de onoruri militare, considerând că acesta a slujit România înainte de 1990 şi s-a opus în repetate rânduri atacurilor la adresa integrităţii, suveranităţii şi independenţei României.
Mai mult...
Drumul către o agricultură performantă trece pe la APIA
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că a demarat Campania de informarea fermierilor privind depunerea Cererii Unice de Plată în anului 2018, sub sloganul : “Drumul către o agricultură performantă trece pe la APIA. Depune Cererea Unică de Plată și în 2018!” În conformitate cu prevederile legislației în vigoare,Cererile Unice de Plată se depun la Centrele judeţene/locale APIA şi al Centrul Municipiului Bucureşti, în perioada 01 martie – 15 mai 2018.
Mai mult...
Silviu Motea cere autorităţilor din Pietrari să meargă prin comună pe jos sau cu bicicleta
Silviu Motea, consilierul Partidului Ecologis Român în cadrul CL Pietrari, este un personaj exotic, atipic. El nu vrea să se alieze politicii de birou făcute adesea de către autorităţile locale şi spune că "oamenii m-au ales să-i reprezint, deci eu trebuie să fiu mereu printre ei, să le ştiu problemele!" ...iar una dintre probleme este aceea că, spune el, aleşii din Pietrari stau foarte rar printre alegători!
Mai mult...
Dezbaterea publică a bugetului local al Râmnicului pe anul 2018
Miercuri, 7 februarie, începând cu ora 18.00, la Cinematograful ”Geo Saizescu” din cartierul Ostroveni va avea loc dezbaterea publică a proiectului de buget local pentru anul 2018.
Mai mult...
Poliţia română face eforturi pentru stoparea traficului de persoane din ţara noastră spre Occident
Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al S.I.A.S., sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, au destructurat o rețea infracțională organizată, care ar fi obligat mai multe majore și minore să se prostitueze în țări din Europa de Vest. Față de 10 persoane a fost dispusă măsura reținerii, fiind prezentați instanței de judecată, pentru arestare preventivă, iar față de alte 2 a fost dispus controlul judiciar. La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au realizat o acţiune operativă...
Mai mult...

Vizitatori online

Avem 67 vizitatori și nici un membru online

Sunteți aici:

S5 Box