Sporturi individuale

dolniceanu

Antrenorul cu care Tiberiu Dolniceanu a inceput scrima la CSM Iasi, Iulian Bituca, a spus la Sport Total FM, in emisiunea ”Trafic Sport”, realizata de Horatiu Sima, ca scrima va aduce Romaniei minim trei medalii la Jocurile Olimipce de la Rio.

Sigur de o prezenta pe podium a lui Dolniceanu, Bituca spera ca fostul sau elev sa se intoarca chiar cu aurul la gat . ”Chiar n-am imbatranit degeaba, cand am scos medalii la campionatele mondiale si europene, la Jocurile Olimpice. Tiberiu Doliceanu a lucrat multi ani cu mine si e singurul senior calificat pana acum la Jocurile Olimpice. Speram sa obtina titlul de campion olimpic anul acesta.Scrima se va intoarce de la Jocurile Olimpice cu minim trei medalii. Una de la Dolniceanu si doua de la echipa de spada”, a declarat Iulian Bituca, la Sport Total FM.

”Sunt antrenor emerit, multiplu medaliat cu diverse ordine ale tarii noastre, dar nu am nicio recompensa financiara. In urma cu un an am depus actele pentru renta viagera pe care cred ca o merit cu prisosinta prin ceeace am facut in sport vreme de 54 de ani. Stiti ce raspuns am primit, ca nu am loc! Este o lista cu 200 de peronalitati din sport care beneficiaza de recompensa financiara si, desi indeplinesc conditiile, trebuie sa astept sa moara unul din cei 200 pentru ca urmatorul de pe lista de asteptare sa aiba accces la fonduri. Oare parlamentarii, inmultiti ca ciupercile dupa ploaie, nu au lista?” ”In primul rand, acesti copii care vin in sala cu mult placere trebuie facuti sa imbratiseze sportul. Asta trebuie sa faca antrenorul. Traind atatia ani intre copii, mi-e greu sa ma despart de ei. Un copil talentat, daca lucreaza cu un antrenor cu experienta si incepe de la 10 ani, pana la 16-17 ani poate ajunge mondial la campionatele de cadeti. Doresc sa am din nou un copil crescut de mine medaliat la aceste campionate. „Pentru rezultate, un antrenor trebuie sa faca o selectie permanenta. Eu lucrez acum la clubul Muschetarul si eu il mai finantez cu cate o bomboana. Ma mai ajuta prietenii fosti sportivi, iar parintii platesc deplasarile copiilor”, a mai spus antrenorul, in emisiunea ”Trafic Sport”.”

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cele mai citite

Anunturi Gratuite AdMart.ro

Vand teren cabana, Apuseni, 26 km de Arieseni
Vand 5 ha teren intabulat, pretabil cabana, in Muntii Apuseni, com Albac, jud Alba, la 26 km de Arie
Mai mult...
Instalatori Galați 0746.773.653.
Instalator sanitar, execut lucrari de instalatii sanitare si termice, reparatii avarii, desfundari,
Mai mult...
vand razboi 21-01-2018 13:56
vand razboi
Vand razboi de tesut presuri vechi de 100 de ani . detali la telefon 0727734955
Mai mult...
Magurele Park apartament 2 camere, terasa 23 mp
Magurele Park de vanzare apartament format din 2 camere, suprafata 64 mp, suprafata utila 53 mp, blo
Mai mult...
Hotel de vanzare in Baile Herculane
De vanzare hotel in curs de renovare, 73 camere, central in Baile Herculane. Telefon 0763 931 378.
Mai mult...

Parteneri

logo1Producator ceaiuri - Stef-Mar

Stiri ValceaLibera.ro

Dezbaterea publică a bugetului local al Râmnicului pe anul 2018
Miercuri, 7 februarie, începând cu ora 18.00, la Cinematograful ”Geo Saizescu” din cartierul Ostroveni va avea loc dezbaterea publică a proiectului de buget local pentru anul 2018.
Mai mult...
Poliţia română face eforturi pentru stoparea traficului de persoane din ţara noastră spre Occident
Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al S.I.A.S., sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, au destructurat o rețea infracțională organizată, care ar fi obligat mai multe majore și minore să se prostitueze în țări din Europa de Vest. Față de 10 persoane a fost dispusă măsura reținerii, fiind prezentați instanței de judecată, pentru arestare preventivă, iar față de alte 2 a fost dispus controlul judiciar. La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au realizat o acţiune operativă...
Mai mult...
Ce mai oferă capitalismul românilor: cocaină, canabis, arme şi bani falşi!
Oamenii legii fac eforturi mari pentru a ţine infracţionalitatea la cote reduse. Legislaţia României capitaliste este, însă, favorabilă infractorilor. Chiar şi aşa, potrivit unui comunicat al IGPR (Inspectoratul General al Poliţiei Române), mai sunt şi acţiuni încununate cu succes împotriva celor care aduc în România droguri, arme şi valută falsă!
Mai mult...
Hâră în PSD: Daniela Oteşanu, revoltată pe proiectul de lege iniţiat de Cătălin Rădulescu
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a iniţiat un proiect de lege controversat prin care se acordau multe facilităţi infractorilor. Proiectul respectiv ar fi fost semnat de un grup de 39 de colegi parlamentari de-ai deputatului argeşean Rădulescu. Printre ei, şi Daniela Oteşanu, deputat PSD de Vâlcea. Potrivit www.recorder.ro, reprezentanta femeilor social-democrate din Vâlcea se delimitează de acest proiect pe care susâine că nu l-a semnat!!!!
Mai mult...
Mesajul Partidului Socialist Român, de ZIUA REPUBLICII: "Monarhia înseamnă lipsă totală de democrație pentru că poporului îi este luat dreptul de a-și alege conducătorul"
Într-o perioadă în care propaganda monarhistă a atins cote inimaginabile, în paralel cu denigrarea sau dezinformarea cu privire la realitatea istorică a ultimilor 70 de ani, singurul partid din România care respectă Constituţia şi forma republicană de guvernământ a României rămâne Partidul Socialist Român, condus de vâlceanul Constantin ROTARU (foto). Într-un comunicat dat publicităţii cu ocazia Zilei Republicii, 30 Decembrie, se spune:
Mai mult...
Florin Mănoiu, preşedintele PSR Vâlcea: "Referendum pe tema Republică sau Monarhie nu se poate. Preşedintele executiv al PSD e prost de bubuie, nici Constituţia României nu o ştie!"
Mai toate canalele media naţionale, preluate apoi de mass-media locală, au difuzat informaţia potrivit căreia preşedintele executiv al PSD consideră necesar un referendum pe tema Republică sau Monarhie în România. Chestionat pe acest subiect, fostul jurnalist Florin Mănoiu, în prezent Preşedintele Comitetului Judeţean Vâlcea al Partidului Socialist Român, este foarte ferm şi vehement: "Referendum pe tema Republică sau Monarhie nu se poate.
Mai mult...

Vizitatori online

Avem 11 vizitatori și nici un membru online

Sunteți aici:

S5 Box